Massage
VAT Vibroacoustic Therapy
tammas
Aug 17, 2022

VAT Vibroacoustic Therapy

VAT vibroakustisk terapi er en form for behandling som bruker vibrasjoner og lyder for å stimulere kroppen og sinnet på en positiv måte. Denne terapiformen kan brukes for en rekke tilstander, inkludert stress, angst, søvnproblemer, muskelsmerter, og mer.

Under en VAT-behandling ligger pasienten på en spesiell benk som gir avspenning og støtte til kroppen. Deretter plasseres høyttalere og vibrasjonsplater på benken, som produserer vibrasjoner og lyder som går gjennom kroppen. Dette kan gi en følelse av dyp avslapning og indre ro, og kan bidra til å lindre stress og angst.

En av fordelene med VAT-behandlinger er at de kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten. Dette skyldes at vibrasjonene og lydene kan hjelpe til med å roe sinnet og senke kroppens stressrespons, noe som kan gjøre det lettere å sovne og sove gjennom natten.

VAT-behandlinger kan også være gunstige for personer som lider av muskelsmerter og spenninger. Vibrasjonene kan hjelpe til med å løse opp stive muskler og øke blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å redusere smerte og øke bevegeligheten.

En annen fordel med VAT-behandlinger er at de kan bidra til å redusere stress og angst. Dette skyldes at vibrasjonene kan hjelpe til med å senke kroppens stressrespons, og dermed redusere symptomer på stress og angst.

Samlet sett kan VAT vibroakustisk terapi være en effektiv og avslappende behandlingsform for personer som ønsker å lindre stress, angst, søvnproblemer og muskelsmerter på en naturlig måte.

Bestill Nå
tammas
follow us
facebookinstagramEmailPhone