Massage
Tammas Muskelterapi
Tammas
Dec 20, 2022

Hvorfor Muskelterapi?

Pust rolig og dypt inn og ut. La pulsen roe seg og kjenn spenningene slippe taket i musklene. La så følelsen av dyp avspenning og velvære bre seg gjennom hele kroppen.

Min massasje er helt unik og tilpasses hver enkelt klient. Jeg benytter flere massasje teknikker som feks. trigger punkt-, dyp bindevevsmassasje, klassisk massasje og min signatur teknikk «healing-touch» terapi. Ved å legge hendene mine på (eller litt over) kroppen – samtidig som jeg rolig beveger hendene over det/de områdene jeg kjenner har behov for det – hjelper jeg kroppen med å eliminerer blokkeringer, og på den måten balansere kroppens energistrøm.

Dette vil kunne gi helbredelse på både det fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige nivået – om man er åpen for det.

Muskelterapi er en behandlingsmetode hvor man løser opp muskelspenninger og triggerpunkter ved hjelp av dyptgående terapeutisk massasje og tøyninger.

Noen av fordelene med massasje er økt blodtilførsel, smertelindring, bekjempelse av betennelsestilstander, forebygging av skader og økt restitusjon. Muskelterapi kan derfor være både forebygging og prestasjonsfremmende.

Hos Tammas Muskelterapi kan du få behandling mot kne, rygg, og skuldersmerter, nakkeplager med mer. Konsultasjon er inkludert og behandlingen tilpasses etter dine behov. I tillegg til å behandle får du også hjelp til å finne årsaken til dine smerter eller skader, slik at man aktivt kan forebygge fremtidige tilbakefall og smerter.

Muskelterapi er en terapeutisk teknikk som bruker manuell manipulering av kroppens myke vev for å behandle muskel- og skjelettlidelser. Ved å påføre trykk og strekk, hjelper denne terapien med å lindre spenninger og smerter i muskler og bindevev, og forbedrer fleksibiliteten og leddmobiliteten. Muskelterapi kan også være effektiv i behandling av idrettsskader, hodepine og holdningsproblemer.

Muskelterapeuten vurderer pasientens tilstand og bruker ulike teknikker for å behandle det spesifikke problemet. Muskelterapi kan være en effektiv komplementær terapi til andre former for medisinsk behandling, og er en trygg og ikke-invasiv tilnærming til helsepleie.

Bestill Nå
Tammas
follow us
facebookinstagramEmailPhone